TIRSDAG D. 9/12 

I dag er det anden dag i projektugen. Vi havde som nævnt i går fået nogle lektier for, som vi alle sammen har fået lavet. 
Dagen blev skudt i gang med, at vi allerede havde fået svar fra behandlings-centeret. De var villige til at hjælpe os, og vi fik sendt dem et par arbejdsspørgsmål, som de meget hurtigt besvarede! 
Mht. idéen med vores nye produkt (videoen hvor vi spiller skizofrene), og tidspresset, har vi besluttet os for, at vi ikke laver et video-interview - dog var det super dejligt lige at få svaret på nogle spørgsmål, så hurtigt. 
Udover det, er vi begyndt på den skriftlige aflevering. Vi har fået indsamlet flere informationer, og og næsten fået besvaret halvdelen af arbejdsspørgsmålene. 
Udover det, skulle vi rigtigt have gået i gang med filmen i dag, da vi havde fået alle manuskripter osv på plads - desværre oplevede vi nogle tekniske fejl, i dét at Josefine's kamera ikke virkede. Vi prøvede alligevel med iPhone video-kamera, hvilket heller ikke lykkedes, grunden at lyden var for lav. 
Vi fik desværre ikke lavet så meget i dag, andet end det skriftlige. Vi håber på, at give den dobbelt så meget krudt i morgen så. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar